• index_298
  • southeast-(4)
  • IMG_1209

produk sing ditampilake

Kita uga nawakake kabeh jinis botol kaca khusus kanggo ngolah jero, kayata frosting, electroplating, spraying, applique lan screen printing.

  • 1 (18)
  • 1 (1)

Produk kaca Xuzhou Honghui Co., Ltd. dununge ana ing alun-alun Junsheng, Kutha Xuzhou. Iki minangka perusahaan industri lan perdagangan sing nggabungake pangembangan lan manufaktur. Desain, produksi, penjualan lan perdagangan. Kita duwe hak ngekspor barang. Pabrik kita duwe hak ngekspor barang. Pabrik kita duwe pengalaman pengembangan lan produksi meh 30 taun…

  • cosmetic-client1a
  • cosmetic-client2a
  • cosmetic-client3a
  • cosmetic-client4a
  • cosmetic-client5a