Botol soda tanpa timah 1000ml

Katrangan singkat:

KONSTRUKSI PANJANG: Botol lipat ndhuwur digawe saka kaca sing kandel lan awet kanggo resistensi optimal kanggo pengaruh lan pangowahan suhu. digawe saka polipropilena kualitas premium lan tutup kawat digawe saka waja tahan karat kanggo tahan karat sing apik banget.
CAP LEAKPROOF & AIR TIGHT: Tutup sing bisa digunakake maneh priksa manawa konten ing njero tetep seger kaya nalika nyimpen. Tutup botol bocor sing ana buktiake nggawe alangan kedap udara sing nutup minuman lan nyegah karbonasi lan fermentasi.
PENGGUNAAN Jembar: Botol kaca kanthi stopper bisa digunakake kanggo nyimpen kabeh saka jus, cuka, omben-omben lan banyu nganti minyak, kefir, kombucha, bir, susu, sirup lan liya-liyane. Kanthi ukuran 1 liter, sampeyan bakal bisa nglayani ing partai sabanjure.
SAFE & ECO-FRIENDLY: Botol ayunan ndhuwur bebas BPA lan ora ngemot racun, kimia, phthalates lan timbal, dadi pilihan luwih aman tinimbang botol plastik. Kanthi nggunakake botol kaca sing bisa digunakake maneh iki, sampeyan bisa nyuda panggunaan plastik ing omah sampeyan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Konstruksi Tugas abot:
Botol kaca sing bisa dibaleni bisa digawe awet. Kaca-kaca kasebut digawe saka kaca awet sing tahan tahan kanggo pengaruh lan pangowahan suhu. Tutup plastik lan tutup polipropilena tahan karat tahan karat banget lan ora bakal chip utawa kupas kaya krom.
Aman kanggo Sampeyan & Bumi:
Bahan sing digunakake kanggo nggawe botol 100% ora beracun, didaur ulang lan aman kanggo lingkungan. Bebas BPA, bebas timah lan phthalates gratis sing ndadekake solusi panyimpenan luwih aman dibandhingake karo plastik. Kanthi nggunakake botol kaca sing bisa digunakake maneh iki, sampeyan nyuda panggunaan plastik ing omah sampeyan.
Tutup Bukti sing Aman & Bocor:
Botol kaca kanthi stopper ngidini sampeyan nyimpen minyak, omben-omben lan cairan liyane kanthi aman tanpa kuwatir tumpahan ora tumoto. Penutupan penjepit nawakake cairan sing bisa ngempetake banyu, dadi solusi panyimpenan sing sampurna kanggo anggur, rempah-rempah lan bumbu
CAP sing aman, LEAKPROOF: Saben Botol Kaca dilengkapi plastik utawa stop kontak silikon sing bakal nutup botol sampeyan. Gasket udara kita mesthekake supaya omben-omben ora ngoksidasi lan bakal tetep seger lan sedhep maneh. Tutup gampang dicopot lan dilebokake.
PERFECT FOR MULTI-USE: Gunakake botol kaca karo stopper kanggo nyimpen minyak, kefir, omben-omben, kombucha, Cuka, Bir, Banyu utawa Soda. Geser tutup tutup kanggo ngreksa lan njaga kesegaran omben-omben lan cairan favorit sampeyan.
TANGGAL, KUALITAS TOP: Mlebu, Botol Bir iki digawe saka kaca sing kuwat lan bening; sampurna kanggo nggunakake awet, bola-bali. Desain gulu sempit kita ngidini gampang ngeculake tanpa tumpahan sing ora dikarepake. Ora ana liyane sing luwih apik!
PENGGUNAAN GRATIS RISIKO: Kabeh botol swing ndhuwur kita yaiku BPA, racun, kimia lan bebas timah. Saiki sampeyan bisa nyimpen minyak, omben-omben utawa banyu tanpa kuwatir kontaminasi. Kasedhiya ing set 6, kita wis mesthekake sampeyan bakal duwe botol sing cukup kanggo digunakake.
DESAIN TUGAS HEBAT PREMIUM: Kanthi awak kaca sing kuwat lan kandel, Botol Flip Top kita dibangun kanggo menehi resistensi paling dhuwur kanggo perubahan suhu lan pengaruh sing ora disengaja. Kanggo ngresiki, cukup lebokake botol sampeyan ing mesin cuci piring.





  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •