500 ~ 1000ml botol minyak zaitun kothak ijo ireng tawny

Katrangan singkat:

Tuang minyak sing bisa dikontrol lan panganan sing Sehat
Ngucapake pamit kanggo tetes minyak
Aja sunar srengenge
Lenga zaitun tetep seger
Reresik gampang sajrone sawetara menit


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Botol Minyak Ideal sing Disetel kanggo Botol minyak zaitun sing ijo-ijo kanthi rong jinis spouting pouring gampang menehi dispensing minyak, corong sing dibantu mbantu ngisi lan ngisi cairan kanthi gampang tanpa ana kebocoran, kanthi tutup bledug lan tutup tutup sing disegel supaya minyak tetep seger, tutup ndhuwur sing disegel ndadekake kepenak disimpen. Set iki cocok digunakake karo minyak lan cuka, kanggo diwutahake lan disimpen. Rasakake sajian sehat karo kulawarga nggunakake set botol minyak zaitun iki
Marang Oksidasi lan Deteriorasi -werna warna ijo peteng kanthi irit nglindhungi minyak zaitun saka sinar srengenge lan umume nambah wektu pengawetan. Kajaba iku, sampeyan bisa kanthi gampang ngawasi minyak sing isih ana. Dilampirake pour spout nganggo tutup bledug lan tutup tutup kanthi sampurna nglindhungi minyak zaitun lan njaga Kontaminasi. Desain kualitas tinggi bakal nggawe minyak luwih seger
Desain tanpa Drip-spout non-netes cocog karo botol uga ngalangi tumpahan lan dripping. Tutup debu kenceng karo spout pour tanpa spilling lan kanthi bener ngalangi bledug. Desain tanpa netes kita njaga kabeh barang supaya resik lan mbantu nyingkirake tangan sing langsing. Kajaba iku, kanthi bebas nawakake 2 alternatif pour spout kanthi gampang ngatasi masalah reresik lan abrasi amarga panggunaan jangka panjang
Pouring Oli sing gampang lan bisa dikontrol-Kanggo spout pour tutup bledug, mung tutup tutup bledug saka dispenser minyak, sampeyan bisa pour minyak kanthi sampurna kanggo ngindhari tumpahan minyak sing ora tumoto lan ngirit konsumsi minyak. Kanggo pour pour liyane nganggo tutup tutup, luwih trep kanggo njaluk pouring minyak sing cocog. Botol minyak zaitun kanthi bener ngontrol panggunaan minyak, sing nyuda nyuda asupan kalori lan nambah lemak sing gedhe. Contone, sampeyan aja kuwatir bab salad sing wis ora nganggo maneh, cruet minyak kita nggawe kebiasaan mangan sing luwih sehat kanggo sampeyan
Panggunaan Multi-Tujuan - Dispenser minyak bisa digunakake kanggo kabeh bahan cair, sampurna kanggo minyak zaitun, cuka, lan sapanunggalane. Sampeyan uga bisa nyimpen ngombe cairan sing disenengi, kayata anggur, amarga tutup tutup sing disegel bisa nyegah oksidasi. Sampeyan uga cocog karo macem-macem acara, kayata: masak ing njero ruangan, barbekyu ing njaba ruangan, lan liya-liyane






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •