Babagan Kita

Napa Pilih Kita

Xuzhou Honghui Glass Products Co., Ltd. dununge ana ing alun-alun Junsheng, Kutha Xuzhou. Iki minangka perusahaan industri lan perdagangan sing nggabungake pangembangan lan manufaktur, desain, produksi, penjualan lan perdagangan. Kita duwe hak ngekspor barang. Pabrik kita duwe hak ngekspor barang. Pabrik kita duwe pengalaman pengembangan lan produksi meh 30 taun. Perusahaan kami nggunakake teknologi produksi canggih lan teknologi pangolahan jero, kita duwe peralatan uji coba lan instrumen canggih, saengga kita duwe kemampuan pangembangan sing kuat. Kualitas produk kaca wis dikontrol kanthi ketat, lan entuk sih pelanggan ing omah lan ing luar negeri. Produk kita diekspor menyang Amerika Serikat, Rusia, Kanada, Australia, Vietnam lan 100 negara lan wilayah liyane.

Tim Kita

Perusahaan iki didegake ing Februari 2015, kita duwe 5 departemen, kalebu departemen perdagangan manca negara, departemen perdagangan domestik, departemen produksi, lsp. Wis situs web Alibaba lan situs web 1688. Perusahaan kita duwe luwih saka 50 manajer teknis profesional lan manajer penjualan. Kajaba iku, kita duwe tim desain profesional, saengga kita bisa ngrancang jinis botol anyar miturut kebutuhan pelanggan lan nggawe cetakan anyar kanggo para pelanggan kanthi cepet.

Produk Kita

Kita uga nawakake kabeh jinis botol kaca khusus kanggo pangolahan jero, kayata frosting, electroplating, spraying, applique lan screen printing. Kita nyedhiyakake luwih saka 3000 produk kalebu botol kaca, kayata vas kaca, botol parfum parfum, botol minyak zaitun, tanduran botol budaya, macem-macem botol minuman, lilin lilin, tangki penyimpanan, botol kosmetik lan macem-macem eksperimen kimia sing ana gandhengane, gelas kaca lan sapanunggalane. Kita duwe sistem layanan sing lengkap, kita bisa nyedhiyakake barang-barang agensi, kayata transportasi mobil, sepur, transportasi laut lan transportasi udara. Produk kaca Xuzhou Honghui Co., Ltd. nampi para pelanggan saka saindenging jagad, kita ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya!