Botol Minuman

  • 100ml Beverage bottle

    Botol minuman 100ml

    Susu, jus, banyu bisa disimpen ing wadhah sing kenceng tanpa njupuk ruang kulkas sing winates.
    Botol susu kanthi Topi Warna Emas Karat-Bukti Udara sing Kenceng kanggo nyedhiyakake pengalaman ngombe sing paling sehat.
    Cocog kanggo susu, jus favorit, guncang, smoothie, koktail, utawa mung banyu kosong.
    Botol Banyu kanthi Tutup Kenceng kanggo nyedhiyakake pengalaman ngombe sing paling sehat.
    Cocog kanggo sarapan, BBQ, pesta kebon, pesta pernikahan, piknik, plancongan pantai lan liya-liyane !.

  • 1000ml stainless steel covered beverage bottle

    Botol omben ditutupi 1000 ml stainless steel

    Saben Botol Kasedhiya Cap Bungkus Plastik Reusable Gratis BPA - tutup 48 MM kanthi segel sing kenceng. Tutup Tutup lan mateni nanging njaga segel sing bocor
    MADE IN USA - Ora ana rasa sing luwih ala lan ora ana bahan kimia sing ngombe ing ombenan, gelas iki bebas timah, bisa digunakake maneh, 100% bisa didaur ulang, lan ramah lingkungan
    Botol kaca kenthel sing khusus digawe kanggo digunakake lan digunakake maneh saben dina, luwih kenthel lan luwih awet tinimbang "kaca sing bisa dibuwang" liyane. Mesin cuci piring Aman
    Ngirit ruangan- Dirancang khusus kanggo rak-rak lawang kulkas nalika nambah botol klasik saka botol susu

  • 1000ml clear glass beverage bottle

    Botol wedang gelas 1000 ml bening

    Wadah sing sampurna kanggo nambah panganan lan minuman sing ningkatake kekebalan sehat kayata kombucha, kefir, sauerkraut, kimchi; kemungkinan telas!
    Pangalengan:
    Bisa lan njaga bagean gedhe saka woh-wohan lan sayuran favorit kayata wortel, asparagus, pir, tomat, mrico, lan liya-liyane.
    Panyimpenan Panganan:
    Papan sing paling apik kanggo nyimpen gandum, glepung, gula, panganan segawon, utawa cemilan! Sampeyan uga bisa nyimpen saus pizza, salsa, gazpacho, duduh kaldu, lan sirup maple ing kendi uga!
  • 1000ml lead-free soda bottle

    Botol soda tanpa timah 1000ml

    KONSTRUKSI PANJANG: Botol lipat ndhuwur digawe saka kaca sing kandel lan awet kanggo resistensi optimal kanggo pengaruh lan pangowahan suhu. digawe saka polipropilena kualitas premium lan tutup kawat digawe saka waja tahan karat kanggo tahan karat sing apik banget.
    CAP LEAKPROOF & AIR TIGHT: Tutup sing bisa digunakake maneh priksa manawa konten ing njero tetep seger kaya nalika nyimpen. Tutup botol bocor sing ana buktiake nggawe alangan kedap udara sing nutup minuman lan nyegah karbonasi lan fermentasi.
    PENGGUNAAN Jembar: Botol kaca kanthi stopper bisa digunakake kanggo nyimpen kabeh saka jus, cuka, omben-omben lan banyu nganti minyak, kefir, kombucha, bir, susu, sirup lan liya-liyane. Kanthi ukuran 1 liter, sampeyan bakal bisa nglayani ing partai sabanjure.
    SAFE & ECO-FRIENDLY: Botol ayunan ndhuwur bebas BPA lan ora ngemot racun, kimia, phthalates lan timbal, dadi pilihan luwih aman tinimbang botol plastik. Kanthi nggunakake botol kaca sing bisa digunakake maneh iki, sampeyan bisa nyuda panggunaan plastik ing omah sampeyan.

  • 500ml cork cap beverage bottle
  • 20 ml to 200 ml beverage bottle
  • 1000ml~750ml plastic lid beverage bottle
  • 50ml aluminum capped beverage bottle
  • 50ml plastic cap beverage bottle
  • 1000ml with a drink bottle
  • 100ml aluminium covered beverage bottle
  • 150ml aluminium covered beverage bottle