Lilin kristal kaca berlian transparan

Katrangan singkat:

★ Ukuran cerdas, cocok kanggo macem-macem area, dekorasi lan praktis.
★ Digawe saka bahan kaca bermutu, lan produke mantep lan lancar.
★ Lumahing potongan geometris nggawe bahan gelas luwih transparan, kaya permukaan potong berlian statis, nyuntikake cahya lan bayangan sing nyenengake.
★ Permukaan sing dipotong telung dimensi biasa sentuhan lan katon apik.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

✔ ###-------- [Dekorasi lan hadiah omah sing sampurna]: Sing duwe lilin cocog kanggo nambah kamulyan lan romansa ing meja makan. Dekorasi meja kopi kamar turu, meja pawon, lan ruang tamu, dekorasi sing apik kanggo Natal, Thanksgiving lan dekorasi meja sing mewah.
✔ hapé [Hadiah elegan lan anyar kanggo wisuda] ulang tahun, ulang taun, matur nuwun, hadiah Valentine Day, hadiah dina Ibu, hadiah bapak, Romance & Love, Senin Siber & Jumuah Ireng lan acara khusus Wenehi lampu teh (ora diwenehake) menyang saben wadhah lan bakal ngetokake cahya kuning sing lembut lan nggawe swasana sing lancar sing ngatasi stres lan nambah turu
✔ ###-------- [PRODUK]: produk digawe saka bahan baku kanthi limbah minimal ing saben langkah produksi. Kanthi tujuan nggayuh tilas karbon netral, monggo daur ulang lan bantu supaya Ibu Bumi luwih apik kanggo generasi sabanjure.
✔ ###-------- [Keamanan] Cathetan: Sadurunge ngisi bingkai kaca nganggo lilin anyar, mangga di resiki kanthi apik supaya ora ana sisa-sisa lilin lan / utawa sumbu ing lilin sadurunge, menehi bebaya aman kanggo njaga kewan ingon-ingon bocah-bocah lan adoh saka kebakar bahan

Design Desain gaya minimalis nggawe urip luwih ayu, entheng lan kualitas apik, digawe saka logam kanthi potongan sing rumit, Gawe tampilan cahya lan bayangan sing apik banget.
Design Desain modern sing sederhana kanggo dekorasi apa wae, apik kanggo ruang tamu, ruang makan, apartemen, kamar mandi, lan dekorasi kamar turu.
✿ Tambahake Lilin Cahaya-Pola candle light candhi sing apik banget, nyekel lilin cahya lilin utawa lilin sing tanpa cahya. Cocog kanggo cahya swasana kamar turu utawa ruang tamu, uga menehi tambahan perabotan acara sing apik banget.






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •