Botol Kaca

  • 100ml Beverage bottle

    Botol minuman 100ml

    Susu, jus, banyu bisa disimpen ing wadhah sing kenceng tanpa njupuk ruang kulkas sing winates.
    Botol susu kanthi Topi Warna Emas Karat-Bukti Udara sing Kenceng kanggo nyedhiyakake pengalaman ngombe sing paling sehat.
    Cocog kanggo susu, jus favorit, guncang, smoothie, koktail, utawa mung banyu kosong.
    Botol Banyu kanthi Tutup Kenceng kanggo nyedhiyakake pengalaman ngombe sing paling sehat.
    Cocog kanggo sarapan, BBQ, pesta kebon, pesta pernikahan, piknik, plancongan pantai lan liya-liyane !.

  • 1000ml cylindrical Roman wine bottle

    Botol anggur Romawi silinder 1000ml

    Nampilake anggur, wiski utawa omben-omben sing paling apik ing decanter sing dirancang kanthi apik iki
    Stopper cocog banget ing sisih ndhuwur dekanter kanggo nutup udara supaya ora kakehan eksposur oxygencognac / brandy, omben-omben utawa vodka
    Digawe saka kaca bermutu, kandel kanthi stopper kaca padhet
    Tambahan sing cocog kanggo bar omah sampeyan lan uga menehi hadiah apik kanggo acara khusus

  • 100ml Travel cosmetics are bottled

    Kosmetik Plancongan 100ml ana botol

    Wadah chic sing apik kanggo kosmetik

    Botol Wadhah Botol Wadah Botol Wadhah Isi Ala Lingkungan

    Cocog kanggo sampling utawa nyimpen bayangan mripat, dandanan, krim lan kosmetik liyane.

    Kinerja sealing sing apik, standar keamanan lan kualitas.

  • 100ml Cool cream is bottled separately

    100ml Krim keren dibotol kanthi kapisah

    Cocog kanggo krim, losyen, bubuk, lan salep.
    Tutup duwe bunder salaka sing apik, apik, lan elegan.
    Digawe nganggo bahan plastik polipropilena (Gratis BPA)
    Cocog kanggo lelungan, lan kanthi gampang pas karo dompet sampeyan.

  • Stained glass essential oil bottle 10 ml 20 ml 30 ml 50 ml

    Botol minyak esensial kaca patri 10 ml 20 ml 30 ml 50 ml

    Produk iki ndhukung: layar sutra, stamping panas, frosting, spraying, proses ing ndhuwur mbutuhake pelanggan nyedhiyakake naskah desain, wektu pangiriman 7-10 dina, kesalahan cilik, beda warna, lan liya-liyane ora bisa dihindari, hubungi pelanggan layanan kanggo rincian

  • 1000ml stainless steel covered beverage bottle

    Botol omben ditutupi 1000 ml stainless steel

    Saben Botol Kasedhiya Cap Bungkus Plastik Reusable Gratis BPA - tutup 48 MM kanthi segel sing kenceng. Tutup Tutup lan mateni nanging njaga segel sing bocor
    MADE IN USA - Ora ana rasa sing luwih ala lan ora ana bahan kimia sing ngombe ing ombenan, gelas iki bebas timah, bisa digunakake maneh, 100% bisa didaur ulang, lan ramah lingkungan
    Botol kaca kenthel sing khusus digawe kanggo digunakake lan digunakake maneh saben dina, luwih kenthel lan luwih awet tinimbang "kaca sing bisa dibuwang" liyane. Mesin cuci piring Aman
    Ngirit ruangan- Dirancang khusus kanggo rak-rak lawang kulkas nalika nambah botol klasik saka botol susu

  • 1000ml clear glass beverage bottle

    Botol wedang gelas 1000 ml bening

    Wadah sing sampurna kanggo nambah panganan lan minuman sing ningkatake kekebalan sehat kayata kombucha, kefir, sauerkraut, kimchi; kemungkinan telas!
    Pangalengan:
    Bisa lan njaga bagean gedhe saka woh-wohan lan sayuran favorit kayata wortel, asparagus, pir, tomat, mrico, lan liya-liyane.
    Panyimpenan Panganan:
    Papan sing paling apik kanggo nyimpen gandum, glepung, gula, panganan segawon, utawa cemilan! Sampeyan uga bisa nyimpen saus pizza, salsa, gazpacho, duduh kaldu, lan sirup maple ing kendi uga!
  • Glass cosmetic bottle lotion bottle 20 ml 30 ml 50 ml 100 ml

    Botol lotion botol kosmetik kaca 20 ml 30 ml 50 ml 100 ml

    Pencet / Semprot Pilihan sing apik kanggo omah, kasedhiya rong tutup penet.
    Bahan kaca bebas timah sing ramah lingkungan nggawe luwih gampang digunakake.

  • 1000ml lead-free soda bottle

    Botol soda tanpa timah 1000ml

    KONSTRUKSI PANJANG: Botol lipat ndhuwur digawe saka kaca sing kandel lan awet kanggo resistensi optimal kanggo pengaruh lan pangowahan suhu. digawe saka polipropilena kualitas premium lan tutup kawat digawe saka waja tahan karat kanggo tahan karat sing apik banget.
    CAP LEAKPROOF & AIR TIGHT: Tutup sing bisa digunakake maneh priksa manawa konten ing njero tetep seger kaya nalika nyimpen. Tutup botol bocor sing ana buktiake nggawe alangan kedap udara sing nutup minuman lan nyegah karbonasi lan fermentasi.
    PENGGUNAAN Jembar: Botol kaca kanthi stopper bisa digunakake kanggo nyimpen kabeh saka jus, cuka, omben-omben lan banyu nganti minyak, kefir, kombucha, bir, susu, sirup lan liya-liyane. Kanthi ukuran 1 liter, sampeyan bakal bisa nglayani ing partai sabanjure.
    SAFE & ECO-FRIENDLY: Botol ayunan ndhuwur bebas BPA lan ora ngemot racun, kimia, phthalates lan timbal, dadi pilihan luwih aman tinimbang botol plastik. Kanthi nggunakake botol kaca sing bisa digunakake maneh iki, sampeyan bisa nyuda panggunaan plastik ing omah sampeyan.

  • 50ml Square plastic cover frosted milk can be bottled separately

    Susu frosted nutupi plastik 50 ml persegi bisa dibotolake kanthi kapisah

    【KUALITAS Dhuwur】 Digawe saka bahan berkualitas tinggi, awet lan portebel, aman lan sehat, fleksibel lan entheng, ngirit ruangan, bisa digunakake maneh, gampang digunakake lan dipasang.
    【SMART STORAGE】 Ukuran sing sampurna nggawe luwih cocog kanggo ruangan sempit utawa pojok ruangan. Sampeyan bisa ngurutake barang cair supaya gampang disimpen lan digunakake lan njaga omah tetep resik lan rapi.
    【PENGGUNAAN VERSATILE】 Cocog kanggo minyak wangi, disinfektan, ramuan, alkohol lan barang-barang cair liyane. Mbuwang cairan kanthi efektif kanggo ngurutake lan gampang digunakake.
    【PORTABLE LAN PRAKTIS】 Ukurane gampang lan gampang digawa. Bisa digunakake kanggo lelungan ruangan kanggo nyimpen lan nyimpen barang cair sing pengin digawa.

  • 500ml light bulb beverage bottle
  • 500ml aluminium covered beverage bottle