Jar kaca

  • Colored lotus glass candlestick

    Lilin kaca teratai warna

    Bahan produk: gelas, kandel lan kuat.
    Werna produk; jambon, ambar, mung gosok nganggo kain lembab sing resik utawa tambah deterjen sethithik supaya ora sinar srengenge langsung.
    Penempatan produk: ruang tamu, kamar turu, sinau, diselehake ing pojok sudhut yaiku perabotan omah sing apik, nggawe suasana omah sing romantis.
    Desain produk: ukiran alus, dhasar kandel lan stabil, lan candlestick ora mung minangka hiasan nanging uga gaya urip.

  • 750ml food-grade mason jar

    750ml jar mason kelas panganan

    Preparasi lan Panyimpenan Panganan:
    Wadah sing sampurna kanggo nyiyapake salad kanggo kerja utawa acara apa wae, lan luwih becik panganan sampeyan kudu panganan kanthi panganan sing disiapake saben dina saben minggu
    Pangalengan:
    Bisa lan ngreksa kemacetan lan jeli favorit sampeyan lan liya-liyane.
    Panyimpenan Panganan:
    Papan sing paling apik kanggo nyimpen gandum, glepung, gula, panganan segawon, utawa cemilan! Sampeyan uga bisa nyimpen saus pizza, salsa, gazpacho, duduh kaldu, lan sirup maple ing kendi uga!
  • 1000ml transparent glass storage tank

    Tangki panyimpenan kaca transparan 1000ml

    ♦ Bahan - Bahan kaca bebas timah, resik lan transparan, sehat lan ramah lingkungan, bisa ngirit akeh ruangan kanggo pawon lan kabinet, saengga bisa entuk organisasi pawon sing luwih apik;
    ♦ Supaya seger lan anti banyu - Desain tutup stainless steel nambah efek panyegelan panganan supaya panganan seger lan anti banyu;
    ♦ Serbaguna - Wadhah panyimpenan panganan pawon iku cocog kanggo nyimpen macem-macem bahan, kalebu permen, kacang-kacangan, rempah-rempah, gandum, sereal, biskuit, teh, bubuk susu, pasta, biji kopi, lsp.
    ♦ Gunakake acara - Bisa digunakake ing toko, kafe, pawon omah, lsp., Digunakake umume;

  • 500 ml mason cup with straw

    500 ml tuwung mason nganggo jerami

    Guci mason kaca bening sing awet karo tutup lan sedotan stainless steel
    Cangkir sajian sing sampurna kanggo omben-omben campuran, minuman lan minuman adhem liyane
    Cocog kanggo pesta, bar, rumah tangga, pesta, utawa acara sosial
    Ide hadiah sing apik kanggo kanca lan kulawarga

  • Red transparent glass lotus candle cup

    Cangkir lilin teratai kaca transparan abang

    • Kembang teratai nggambarake katentreman, kemurnian lan pencerahan.
    • Kembang Lotus Kristal minangka konduktor energi sing apik banget.
    • Selehake kristal iki ing cedhak jendhela ing omah sampeyan kanggo njupuk sinar srengenge langsung sing sumunar ing tembok. Kristal bakal ngilangi sinar srengenge lan nggawe Dekorasi sing apik ing omah sampeyan
    • Cocog kanggo Acara Acara utawa Dekorasi, Cocog Banget ing Kamar Tidur, Omah, minangka Hadiah, Bar, Kafe, Restoran, Pesta, Pesta lan Tempat Romantis Liyane.
    • 7 Werna Kristal Kaca Lilin Kembang Lilin Cahaya Teh Lilin Buddha
  • 500ml glass jar for food

    Toples gelas 500ml kanggo panganan

    Panyimpenan saka Cilik nganti Gedhe
    Ing salah sawijining pucuk spektrum, sampeyan bisa nikmati jar tutuk biasa kita, klasik Amerika sing nyebabake kegirangan panganan ing omah. Nanging ana akeh panggunaan modern kanggo jar ukuran populer iki kalebu campuran cookie berlapis, seni pasir lan scrub buatan omah. Kosok baline jar cilik, jupuk cangkeme Ball Mason sing amba lan amba sing cocog kanggo ngreksa jus utawa apel, uga macem-macem panggunaan liyane kayata nyimpen kantor utawa pasokan seni lan kerajinan.

    Loro Kendi kanthi Loro Bukaan Mulut
    Kendi tutuk biasa di tapered lan nawakake bukaan sing luwih cilik ing sisih ndhuwur, dene toples cangkeme sing amba nawakake bukaan sing luwih gedhe ing sisih ndhuwur. Ana mupangat unik kanggo saben jinis bukaan, lan sampeyan bisa mutusake kapan lan cara nggunakake saben jinis kanthi cara sing bakal nguntungake lan nampani kabutuhan.

  • 50ml mason jar

    Jar 50 mason

    GRADE Panganan: Saben jar mason digawe saka bahan bahan panganan, apik kanggo panyimpenan panganan. Awak kaca awet, tutup perak minangka bahan tahan karat sing disertifikasi Lab lan ngluwihi standar keamanan FDA.
    Segel Kenceng: Mesthekake segel kualitas kanthi saben tutup. Apik lan Praktis, supaya pawon sampeyan kebak literatur lan seni anyar, rasa retro, tetep seger luwih suwe!
    VERSATILE & MULTIPURPOS: Cocog kanggo senggol, sele, panganan bayi, nikmat pesta, rempah-rempah, madu utawa hadiah krasan. Cocog kanggo bumbu, jamu, pie lan sapanunggalane, sampurna kanggo pawon, ruang tamu, kamar mandhi lan acara apa wae!
    DISHWARE SAFE: Aman kanggo cuci piring nggawe gampang dibersihake, utawa sampeyan bisa ngumbah nganggo banyu lan sabun, gratis repot!

  • 500ml food-grade mason jar

    500ml jar mason kelas panganan

    Produk iki digawe saka bahan kaca sing ramah lingkungan, sing apik, awet, tahan aus lan umure dawa.
    Cangkeme botol alus lan bunder, lan cangkeme botol dipoles kanthi artifisial. Aman, lancar lan bunder, lan sisih ngisor botol kasebut kandel lan kandel. Kandhel lan stabil.
    Werna vas kasebut minangka warna kaca sing asli, sing ditiup tangan lan ora ana pewarna pasca perawatan!

  • 500ml mason jar with straw
  • 600 ml glass mason cup
  • Food grade environmental 450ml original mason jar
  • 200ml food grade mason jar

    Toples mason kelas panganan 200ml

    Tutup gampang kanggo mbukak: Wadah duwe tutup sing cepet lan gampang dioperasikake
    Sithik, Deleng liwat Tutup: Gampang kanggo ngenali konten tanpa kudu mbukak saben
    Awak Shatterproof: Awak Noat Shatterproof sing nyebabake tabung tahan tahan
    Stackable: Sampeyan bisa tumpukan kontainer siji-sijine, tabungan Ngirit ruangan, Mbantu sampeyan ngatur pawon
    Udara sing sempit iki bebas saka BPA (Bisphenol A), sing nyebabake bebaya kesehatan nalika kena panganan lan cairan, supaya gaya urip luwih sehat nggunakake Bisphenol A Products gratis