Vas Kaca

  • Cactus vase

    Vas kaktus

    Design Desain Lucu lan Fungsional】 Tambah sawetara warna ing ruang kerajinan seni kanthi caddy Cactus sing ora bisa ditolak! Cocog kanggo nyimpen potlot, krayon, cathetan lengket, gunting, spidol busar garing lan liya-liyane.
    Construction Konstruksi Akrilik sing Kuat】 Digawe saka cat Keramik alami sing ora beracun lan ramah lingkungan, cocok kanggo wong diwasa utawa bocah 3 taun +.
    【No Need Assemble】 Sampeyan bisa nyelehake ing kantor, kelas, meja kesombongan, pusat seni, kamar turu..Iki sampeyan bisa nyuda wadhah lan ngatur luwih apik.
    【Pilihan Hadiah sing Sampurna】 Kasedhiya ing kemasan kothak hadiah sing kuat, hadiah sing paling apik kanggo guru, siswa, bocah cilik lan bocah-bocah wadon.
    【Jaga Rapi Meja】 Panci potlot warna-warni sing nyimpen pulpen, potlot & piranti nulis tetep desktop ora rapi & rapi.

  • Pumpkin watering can

    Siraman waluh

    DESAIN RETRO - Banyu iki bisa duwe desain modern lan modern sing bisa nghias & nglengkapi kebon sampeyan.
    PUMPKIN STYLE - tanduran mister kanthi desain waluh kanthi warna sing beda-beda.
    ADZUSTABLE NOZZLE - Atomisasi sing apik, nozel sing bisa disetel, bisa nyemprotake kabut utawa garis lurus.
    DESAIN LIMBUHAN LONG - Kasedhiya karo nozel plastik dawa, supaya sampeyan bisa ngombe tanduran sing luwih cilik kanthi gampang.
    APLIKASI Jembar - Cocog kanggo kabeh kebutuhan omah kalebu ngresiki, nandur, produk reresik, minyak esensial, tanduran spaying lan kembang, godhong misting lan windows reresik. lan akeh liyane panggunaan.

  • Vertical stripes vase

    Garis vertikal vas

    Digawe minangka kaca tahan panas, sampeyan bisa duwe kembang garing utawa hidroponik kanggo dekorasi ruangan sampeyan.
    Wangun cilik lan tanduran ijo sing apik bakal nambah energi ing omah utawa kantor ing omah utawa kantor.
    Cocog kanggo dekorasi meja, bangku, kabinet lan worktop, utamane kanggo urip lan pesta saben dinane.
    Gagasan Dekorasi sing apik kanggo omah, kebon, Wedding utawa preinan. Iki mbantu nyantikake lan ngresiki omah utawa kantor, minangka dekorasi sing apik

  • Portable vase

    Vas portebel

    Dekorasi vas sing apik kanthi kembang sing cocog, ing papan sing apik, apik banget kanggo mata.
    ★ Bahan: Kaca
    ★ Werna: Ijo, Abu-abu, Biru, Ungu, Transparan
    ★ Kumpulan kembang vas sing lengkap lengkap yaiku kaendahan bahan kembang lan sebagian saka perlindungan vas. Piranti kembang iki, nyedhiyakake omah sing kepenak kanggo pirang-pirang kembang.
    ★ Tutuk vas wis polesan, bunder lan lancar tanpa nglarani tangan.
    ★ Sisih ngisor botol wis kenthel lan diselehake kanthi lancar lan mantep
  • The flower

    Kembang kasebut

    【Dekorasi Rumah Boneka】 Cara sing apik kanggo ngakses Dollhouse Favorit Sampeyan! Goleki iki minangka tambahan ing omah boneka, utawa Sendiri! Kalebu kabeh sing sampeyan butuhake kanggo muter lan ndalang.
    Gift Hadiah sing Sampurna】 Tokoh Dolanan Paling Awet sing Cocog kanggo Tangan Cilik! Cocog kanggo Main Gambar lan Tambahan Sempurna kanggo Koleksi Boneka. Hadiah natal, hadiah brithday.
    Toy Dolanan Pangembangan】 Dheetet sing apik iki nyengkuyung pangembangan kognitif sing sehat kanthi dolanan pura-pura. Nindakake alur crita bakal nggunakake proses mikir naratif lan kritis, dene katrampilan motorik lan ketangkasan bisa ditingkatake nalika bocah cilik ngolah lingkungan sing nyenengake.
    【Bahan Aman】 Rampung tanpa racun lan bahan aman kanggo bocah.
    【Cathetan】 Barang iki dudu ukuran urip, mung kanggo dekorasi, tanpa fungsi praktis.

  • Ears infusion bag or bottle

    Kuping utawa botol infus kuping

    Bahan: kaca kaca, baja tahan karat sing dikombinasikake karo tali rami manual, gaya negara Amerika.
    Sing duwe lilin iki menehi lilin, menehi saran yen nalika lilin ngobong, aja ngalihake tangan.
    Sampeyan uga bisa dekorasi papan minangka vas, nyelehake tanduran, utawa simulasi tanduran.
    Yen sampeyan nganggep lilin nyata mbebayani, sampeyan bisa nyelehake lilin elektronik.
    Kanggo nostalgia mode, wong modern saya akeh nggunakake candlestick, lilin kanggo dekorasi omah, nambah swasana.

  • Small mouth vertical grain a flower

    Gandum cilik gandum vertikal kembang

    Digawe saka kaca gratis Lead
    Desain Modern Elegan digawe para profesional
    Dirancang kanggo panggunaan lan panyimpenan gampang, cocog kanggo kabeh acara

  • Circular perfume diffuser
  • Origami vase

    Vas Origami

    Vas kaca digawe saka bahan bermutu, loro-lorone lan sisih ngisor nggawe desain kenthel sing tetep stabil. Sisih cangkeme cangkeme Gamelan, lan susunan kembang ora bakal ngrusak tangan sampeyan.
    Desain garis prismatik vertikal nggawe luwih istimewa kanggo dekorasi, kanthi cetha yen sampeyan bisa ndeleng batang kasebut.
    Gabungan sarana lan estetika, vas kaca hiasan sing apik kanggo pangaturan kembang utawa budidaya bibit; Desain sederhana nanging gampang dihiasi kanthi gaya sing beda.
    Vas kembang gelas iki cocog kanggo omah, kantor, cafe, kamar turu lan liya-liyane. Gabungan kembang lan vas sing apik bisa dadi lanskap sing apik ing papan sampeyan.

  • 200 ml aromatherapy bottles