Kowe ngerti? Ana macem-macem jinis botol kaca

Karakteristik lan jinis botol kaca: botol kaca minangka wadhah kemasan utama kanggo industri panganan, farmasi lan kimia. Dheweke duwe stabilitas kimia sing apik; gampang disegel, kenceng hawa sing apik, lan transparan, lan isine bisa diamati saka njaba; kinerja panyimpenan sing apik; permukaan sing alus, gampang disinfeksi lan disterilake; bentuk sing apik, dekorasi warna-warni; mesin tartamtu Kekuwatan bisa nahan tekanan ing botol lan tenaga eksternal sajrone transportasi; bahan baku disebar lan regane murah. Kerugiane yaiku kualitas tinggi (massa gedhe nganti rasio kapasitas), brittleness lan fragility sing dhuwur. Nanging, kanthi teknologi anyar toughening ringan-tembok lan tembok-kimia fisik tembok, kekurangan kasebut wis ditambah apik, mula produksi botol kaca bisa nambah taun-taun kanthi kompetisi sengit karo plastik, kaleng wesi lan kaleng wesi.

c7ce3f92

Ana macem-macem botol kaca, saka botol cilik kanthi kapasitas 1ML nganti gendul gedhe luwih saka sepuluh liter, wiwit bunder, kothak, nganti botol bentuk lan nangani, saka amber tanpa warna lan transparan, ijo, biru, botol bayangan ireng lan botol buram Botol kaca buram ora ana enteke. Ing babagan proses manufaktur, botol kaca umume dipérang dadi rong kategori: botol cetakan (nggunakake botol model) lan botol kontrol (nggunakake botol kontrol kaca). Botol cetakan dipérang manèh dadi botol cangkem amba (kanthi diameter cangkem luwih saka 30MM) lan botol cangkem cilik. Sing biyen digunakake kanggo nyekeli bubuk, mblokir lan nempelake barang, lan sing terakhir digunakake kanggo nahan cairan. Miturut wujud cangkeme botol, bisa dipérang dadi cangkem botol gabus, cangkem botol sekrup, cangkem botol tutup mahkota, cangkem botol rolling cangkir botol es, lan liya-liyane. Miturut kahanan panggunaan, dipérang dadi botol "sing dibuwang lan digunakake sapisan lan" botol daur ulang "sing digunakake kakehan. Miturut klasifikasi konten kasebut, bisa dipérang dadi botol anggur, botol minuman, botol minyak, botol kalengan, botol asam, botol obat, botol reagen, botol infus, botol kosmetik lan liya-liyane.


Wektu kiriman: Jun-28-2020