Vas Origami

  • Origami vase

    Vas Origami

    Vas kaca digawe saka bahan bermutu, loro-lorone lan sisih ngisor nggawe desain kenthel sing tetep stabil. Sisih cangkeme cangkeme Gamelan, lan susunan kembang ora bakal ngrusak tangan sampeyan.
    Desain garis prismatik vertikal nggawe luwih istimewa kanggo dekorasi, kanthi cetha yen sampeyan bisa ndeleng batang kasebut.
    Gabungan sarana lan estetika, vas kaca hiasan sing apik kanggo pangaturan kembang utawa budidaya bibit; Desain sederhana nanging gampang dihiasi kanthi gaya sing beda.
    Vas kembang gelas iki cocog kanggo omah, kantor, cafe, kamar turu lan liya-liyane. Gabungan kembang lan vas sing apik bisa dadi lanskap sing apik ing papan sampeyan.