Vas portebel

  • Portable vase

    Vas portebel

    Dekorasi vas sing apik kanthi kembang sing cocog, ing papan sing apik, apik banget kanggo mata.
    ★ Bahan: Kaca
    ★ Werna: Ijo, Abu-abu, Biru, Ungu, Transparan
    ★ Kumpulan kembang vas sing lengkap lengkap yaiku kaendahan bahan kembang lan sebagian saka perlindungan vas. Piranti kembang iki, nyedhiyakake omah sing kepenak kanggo pirang-pirang kembang.
    ★ Tutuk vas wis polesan, bunder lan lancar tanpa nglarani tangan.
    ★ Sisih ngisor botol wis kenthel lan diselehake kanthi lancar lan mantep