Produk

  • 100ml Beverage bottle

    Botol minuman 100ml

    Susu, jus, banyu bisa disimpen ing wadhah sing kenceng tanpa njupuk ruang kulkas sing winates.
    Botol susu kanthi Topi Warna Emas Karat-Bukti Udara sing Kenceng kanggo nyedhiyakake pengalaman ngombe sing paling sehat.
    Cocog kanggo susu, jus favorit, guncang, smoothie, koktail, utawa mung banyu kosong.
    Botol Banyu kanthi Tutup Kenceng kanggo nyedhiyakake pengalaman ngombe sing paling sehat.
    Cocog kanggo sarapan, BBQ, pesta kebon, pesta pernikahan, piknik, plancongan pantai lan liya-liyane !.

  • Cactus vase

    Vas kaktus

    Design Desain Lucu lan Fungsional】 Tambah sawetara warna ing ruang kerajinan seni kanthi caddy Cactus sing ora bisa ditolak! Cocog kanggo nyimpen potlot, krayon, cathetan lengket, gunting, spidol busar garing lan liya-liyane.
    Construction Konstruksi Akrilik sing Kuat】 Digawe saka cat Keramik alami sing ora beracun lan ramah lingkungan, cocok kanggo wong diwasa utawa bocah 3 taun +.
    【No Need Assemble】 Sampeyan bisa nyelehake ing kantor, kelas, meja kesombongan, pusat seni, kamar turu..Iki sampeyan bisa nyuda wadhah lan ngatur luwih apik.
    【Pilihan Hadiah sing Sampurna】 Kasedhiya ing kemasan kothak hadiah sing kuat, hadiah sing paling apik kanggo guru, siswa, bocah cilik lan bocah-bocah wadon.
    【Jaga Rapi Meja】 Panci potlot warna-warni sing nyimpen pulpen, potlot & piranti nulis tetep desktop ora rapi & rapi.

  • 1000ml cylindrical Roman wine bottle

    Botol anggur Romawi silinder 1000ml

    Nampilake anggur, wiski utawa omben-omben sing paling apik ing decanter sing dirancang kanthi apik iki
    Stopper cocog banget ing sisih ndhuwur dekanter kanggo nutup udara supaya ora kakehan eksposur oxygencognac / brandy, omben-omben utawa vodka
    Digawe saka kaca bermutu, kandel kanthi stopper kaca padhet
    Tambahan sing cocog kanggo bar omah sampeyan lan uga menehi hadiah apik kanggo acara khusus

  • Colored lotus glass candlestick

    Lilin kaca teratai warna

    Bahan produk: gelas, kandel lan kuat.
    Werna produk; jambon, ambar, mung gosok nganggo kain lembab sing resik utawa tambah deterjen sethithik supaya ora sinar srengenge langsung.
    Penempatan produk: ruang tamu, kamar turu, sinau, diselehake ing pojok sudhut yaiku perabotan omah sing apik, nggawe suasana omah sing romantis.
    Desain produk: ukiran alus, dhasar kandel lan stabil, lan candlestick ora mung minangka hiasan nanging uga gaya urip.

  • 750ml food-grade mason jar

    750ml jar mason kelas panganan

    Preparasi lan Panyimpenan Panganan:
    Wadah sing sampurna kanggo nyiyapake salad kanggo kerja utawa acara apa wae, lan luwih becik panganan sampeyan kudu panganan kanthi panganan sing disiapake saben dina saben minggu
    Pangalengan:
    Bisa lan ngreksa kemacetan lan jeli favorit sampeyan lan liya-liyane.
    Panyimpenan Panganan:
    Papan sing paling apik kanggo nyimpen gandum, glepung, gula, panganan segawon, utawa cemilan! Sampeyan uga bisa nyimpen saus pizza, salsa, gazpacho, duduh kaldu, lan sirup maple ing kendi uga!
  • 1000ml transparent glass storage tank

    Tangki panyimpenan kaca transparan 1000ml

    ♦ Bahan - Bahan kaca bebas timah, resik lan transparan, sehat lan ramah lingkungan, bisa ngirit akeh ruangan kanggo pawon lan kabinet, saengga bisa entuk organisasi pawon sing luwih apik;
    ♦ Supaya seger lan anti banyu - Desain tutup stainless steel nambah efek panyegelan panganan supaya panganan seger lan anti banyu;
    ♦ Serbaguna - Wadhah panyimpenan panganan pawon iku cocog kanggo nyimpen macem-macem bahan, kalebu permen, kacang-kacangan, rempah-rempah, gandum, sereal, biskuit, teh, bubuk susu, pasta, biji kopi, lsp.
    ♦ Gunakake acara - Bisa digunakake ing toko, kafe, pawon omah, lsp., Digunakake umume;

  • 100ml Travel cosmetics are bottled

    Kosmetik Plancongan 100ml ana botol

    Wadah chic sing apik kanggo kosmetik

    Botol Wadhah Botol Wadah Botol Wadhah Isi Ala Lingkungan

    Cocog kanggo sampling utawa nyimpen bayangan mripat, dandanan, krim lan kosmetik liyane.

    Kinerja sealing sing apik, standar keamanan lan kualitas.

  • Pumpkin watering can

    Siraman waluh

    DESAIN RETRO - Banyu iki bisa duwe desain modern lan modern sing bisa nghias & nglengkapi kebon sampeyan.
    PUMPKIN STYLE - tanduran mister kanthi desain waluh kanthi warna sing beda-beda.
    ADZUSTABLE NOZZLE - Atomisasi sing apik, nozel sing bisa disetel, bisa nyemprotake kabut utawa garis lurus.
    DESAIN LIMBUHAN LONG - Kasedhiya karo nozel plastik dawa, supaya sampeyan bisa ngombe tanduran sing luwih cilik kanthi gampang.
    APLIKASI Jembar - Cocog kanggo kabeh kebutuhan omah kalebu ngresiki, nandur, produk reresik, minyak esensial, tanduran spaying lan kembang, godhong misting lan windows reresik. lan akeh liyane panggunaan.

  • 500 ml mason cup with straw

    500 ml tuwung mason nganggo jerami

    Guci mason kaca bening sing awet karo tutup lan sedotan stainless steel
    Cangkir sajian sing sampurna kanggo omben-omben campuran, minuman lan minuman adhem liyane
    Cocog kanggo pesta, bar, rumah tangga, pesta, utawa acara sosial
    Ide hadiah sing apik kanggo kanca lan kulawarga

  • 100ml Cool cream is bottled separately

    100ml Krim keren dibotol kanthi kapisah

    Cocog kanggo krim, losyen, bubuk, lan salep.
    Tutup duwe bunder salaka sing apik, apik, lan elegan.
    Digawe nganggo bahan plastik polipropilena (Gratis BPA)
    Cocog kanggo lelungan, lan kanthi gampang pas karo dompet sampeyan.

  • 1000ml stainless steel covered beverage bottle

    Botol omben ditutupi 1000 ml stainless steel

    Saben Botol Kasedhiya Cap Bungkus Plastik Reusable Gratis BPA - tutup 48 MM kanthi segel sing kenceng. Tutup Tutup lan mateni nanging njaga segel sing bocor
    MADE IN USA - Ora ana rasa sing luwih ala lan ora ana bahan kimia sing ngombe ing ombenan, gelas iki bebas timah, bisa digunakake maneh, 100% bisa didaur ulang, lan ramah lingkungan
    Botol kaca kenthel sing khusus digawe kanggo digunakake lan digunakake maneh saben dina, luwih kenthel lan luwih awet tinimbang "kaca sing bisa dibuwang" liyane. Mesin cuci piring Aman
    Ngirit ruangan- Dirancang khusus kanggo rak-rak lawang kulkas nalika nambah botol klasik saka botol susu

  • Stained glass essential oil bottle 10 ml 20 ml 30 ml 50 ml

    Botol minyak esensial kaca patri 10 ml 20 ml 30 ml 50 ml

    Produk iki ndhukung: layar sutra, stamping panas, frosting, spraying, proses ing ndhuwur mbutuhake pelanggan nyedhiyakake naskah desain, wektu pangiriman 7-10 dina, kesalahan cilik, beda warna, lan liya-liyane ora bisa dihindari, hubungi pelanggan layanan kanggo rincian