Siraman waluh

Katrangan singkat:

DESAIN RETRO - Banyu iki bisa duwe desain modern lan modern sing bisa nghias & nglengkapi kebon sampeyan.
PUMPKIN STYLE - tanduran mister kanthi desain waluh kanthi warna sing beda-beda.
ADZUSTABLE NOZZLE - Atomisasi sing apik, nozel sing bisa disetel, bisa nyemprotake kabut utawa garis lurus.
DESAIN LIMBUHAN LONG - Kasedhiya karo nozel plastik dawa, supaya sampeyan bisa ngombe tanduran sing luwih cilik kanthi gampang.
APLIKASI Jembar - Cocog kanggo kabeh kebutuhan omah kalebu ngresiki, nandur, produk reresik, minyak esensial, tanduran spaying lan kembang, godhong misting lan windows reresik. lan akeh liyane panggunaan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

GAYA PUMPKIN: Botol semprotan iki dirancang kanthi bentuk waluh sing lucu lan pompa top antik. Desain nozel sing dawa kanthi atomisasi sing apik, sampeyan bisa nyemprot kabut banyu kanthi pers gent.
MATERI TETAP: Digawe saka bahan PP lan PET, entheng lan awet, ora gampang dipecah. Bar tekanan tembaga tiruan Retro, penampilan sing apik, gampang digunakake.
GAMPANG GAMPANG: Botol semprotan iki nduweni dering driji sing gampang lan bisa diisi maneh kanthi nyopot sisih ndhuwur. Sampeyan bisa nyemprot kabut banyu kanthi pencet sing lembut, gampang disemprotake tanduran sing luwih cilik.
APLIKASI Jembar: Cocog kanggo mbanyoni tanduran njero ruangan, kayata tanduran succulent, pakis, anggrek, tanduran udara, uga apik kanggo kebutuhan rumah tangga kalebu reresik, gaya rambut, lsp. Cocog kanggo omah, kantor, omah kaca utawa profesional kembang.

Tanduran Tanduran Antik Tanduran Berkebun Kembang Bahan Semprotan Alat Makeup portabel Botol isi alat kosmetik isi ulang kosmetik Plants Mini Tanduran Taman alat semprotan alat taman bisa disiram.
Wangun waluh sing lucu, cilik lan entheng, sampeyan bisa nyemprot kabut, Nyiram kembang lan nyiram tanduran supaya urip luwih apik.
Desain hidrolik ketel tekanan tangan, gampang digunakake kanthi gampang. Retro bar tekanan tembaga tiruan, tampilan sing apik, gampang digunakake, Semprotan banyu, semprotan sing apik, ora bakal kakehan banyu, Bisa nyetel tekanan banyu, gampang digunakake lan trep.
Tanduran Tanduran Antik Tanduran Berkebun Kembang Bahan Semprotan Alat Makeup portabel Botol isi alat kosmetik isi ulang kosmetik Plants Mini Tanduran Taman alat semprotan alat taman bisa disiram.
Cocog kanggo nyiram tanduran cilik ing omah lan kantor sampeyan. Lucu Retro Wau Bentuk Kaca Penyiraman Panci Tanduran Kembang Botol Taman Tekanan Tangan Sprayer Lucu Tanduran Kembang Taman Kaca Pot Retro waluh bentuk penyemprot pot penyiram tekanan tangan botol kembang.







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •