Gandum cilik gandum vertikal kembang

Katrangan singkat:

Digawe saka kaca gratis Lead
Desain Modern Elegan digawe para profesional
Dirancang kanggo panggunaan lan panyimpenan gampang, cocog kanggo kabeh acara


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

KACA KECIL MUTUUT - Saben vas kasebut cangkem kanthi cetha dihiasi dadi cetakan geometris, menehi tekstur lan bentuk sing unik
MULTI-USE - Dirancang kanggo digunakake minangka wadhah lilin utawa vas dekoratif kanggo ditampilake kosong utawa nganggo kembang
DESAIN LENGKAP - Klompok ing kluster utawa ditampilake kanthi individual, vas kaca ijo iki nambah minat lan tekstur ing dekorasi sampeyan
PENGGUNAAN SARAN - ditampilake ing meja makan utawa ruang tamu utawa rak sing diisi karo mekar seger utawa lilin pilar diameter (ora kalebu)






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •