Panci teh

  • 200ml~750ml camellia canister

    200ml ~ 750ml tabung camellia

    ❤ [MULTI-TUJUAN & KAPASITAS]: toples kaca kapasitas ukuran paling apik kanggo nyimpen rempah-rempah, jamu, selai, wadi, teh lan liya-liyane. Saben ukuran cocog kanggo digunakake ing omah saben dina.
    ❤ [HEALTH & SAFETYT]: Wadah bumbu kaca kita kontainer tanpa beracun lan bebas BPA pancen sehat lan aman kanggo kulawarga. Nyedhiyakake resistensi unggul kanggo rusak. Saben set dikemas kanthi aman ing kothak kanthi divider kanggo nyegah rusak nalika dikirim.
    ❤ [FRESHER & CLEANER]: Tutup lipat ndhuwur gampang dibukak lan ditutup, lan cangkem kanthi gampang bisa diisi lan dibuwang. Saben wadhah kaca ditutup kanthi apik, dilengkapi gasket silikon lan klem kunci stainless steel kanggo mesthekake panganan tetep resik, seger lan aman nalika disimpen.
    ❤ [GAYA FASHION & GAMPANG BISA]: Wadah kasebut nduweni desain apik kanggo omah lan bisnis. Gunakake wadhah kanggo nyedhiyakake kopi, teh, koktail utawa nggawe seni.
    ❤ [REUSABLE]: Kendi gampang dicuci lan bisa digunakake maneh lan bola-bali. Kaca ora mbentuk, nahan ambune, utawa nyepetake bahan kimia dadi panganan.

  • 500~1000ml transparent clasp glass jar