Vas vertikal

  • Vertical stripes vase

    Garis vertikal vas

    Digawe minangka kaca tahan panas, sampeyan bisa duwe kembang garing utawa hidroponik kanggo dekorasi ruangan sampeyan.
    Wangun cilik lan tanduran ijo sing apik bakal nambah energi ing omah utawa kantor ing omah utawa kantor.
    Cocog kanggo dekorasi meja, bangku, kabinet lan worktop, utamane kanggo urip lan pesta saben dinane.
    Gagasan Dekorasi sing apik kanggo omah, kebon, Wedding utawa preinan. Iki mbantu nyantikake lan ngresiki omah utawa kantor, minangka dekorasi sing apik